Uvjeti korištenja portala lnc.hr

Uvjeti korištenja objavljeni su 21.06.2022. i od tog trenutka postaju važeći za sve korisnike.

Svaki korisnik koji pristupa portalu dužan je pročitati uvjete korištenja. Čitanjem članaka i zadržavanjem na stranici smatra se da je korisnik upoznat sa svim pravilima i uvjetima. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala.

AUTORSKA PRAVA

Portal lnc.hr polaže prava na sadržaj (mediji, slike, tekst), te je izričito zabranjeno bilo kakvo kopiranje sadržaja protivno uvjetima korištenja.

Drugi portali i mediji mogu prenijeti određenu vijest isključivo kao skraćeni sadržaj do 500 znakova.
Kod prijenosa informacija i sadržaja obavezno je navođenje izvora kao i linka na originalni tekst portala lnc.hr.
U slučaju da korisnik smatra kako je portal lnc.hr povrijedio njegova autorska prava pozivamo ga da se što prije javi u redakciju putem emaila info@invictum.hr, te ćemo u najkraćem mogućem roku razmotriti prijavu i donijeti odluku o eventualnom uklanjanju sadržaja koji je sporan.

VANJSKI LINKOVI

Vanjski linkovi su linkovi koji vode na stranice izvan portala lnc.hr, te takvi linkovi nisu niti na koji način povezani s portalom lnc.hr. Vanjske linkove ponekad koristimo unutar članaka i portala u dobroj namjeri kako bi korisnicima pružili što relevantnije informacije. Portal lnc.hr nije i ne može biti odgovoran za sadržaj koji se nalazi na takvim linkovima.

IZMJENA SADRŽAJA I USLUGA

Portal lnc.hr u svakom trenutku zadržava pravo privremene ili trajne izmjene ili ukidanja sadržaja bez prethodne najave koja u ovom slučaju nije obavezna.

SADRŽAJ OD STRANE KORISNIKA

Portal lnc.hr nudi mogućnost objave sadržaja ( komentara, poruka, recenzija tekstova, slike, video i audio materijale, aplikacije i drugo. ) od strane drugih korisnika. Svaki korisnik odgovoran je za poslani sadržaj i materijal, te potvrđuje da za istima nema potraživanja niti sporova od treće strane.

Korisnicima portala lnc.hr strogo je zabranjeno:

Objava sadržaja koji nije u skladu s hrvatskim, te europskim i međunarodnim zakonima.
Lažno se predstavljati.
Vrijeđati i prijetiti na nacionalnoj, rasnoj, etničkoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.
Slanje i objava sadržaja za koje korisnik zna da su lažni.
Slanje sadržaja zaštićenog autorskim pravima.
Svjesno slanje sadržaja koji sadrže zlonamjeran software ( virus, malware ) u namjeri da napravi štetu drugim korisnicima i portalu lnc.hr
Dosađivati, maltretirati, prijetiti i vrijeđati prava drugih korisnika i njihovih usluga i proizvoda.
Sakupljanje i objava osobnih podataka drugih korisnika i posjetitelja portala lnc.hr
Dostavom sadržaja korisnik daje pravo portalu lnc.hr na slobodno korištenje i upravljanje svim dobivenim materijalima. U tom slučaju portal lnc.hr prije objave ili prijenosa smije i ima pravo urediti, prepraviti, ispraviti, djelomično ili u cijelosti ukloniti sadržaj za koji smatra da krši neke od uvjeta korištenja, police privatnosti ili zaštite osobnih podataka.

KOMENTIRANJE NA PORTALU

Portal lnc.hr može dozvoliti komentiranje na svim ili određenim tekstovima i sadržaju koji se nalazi na portalu.

Komentari koji su objavljeni na portalu lnc.hr ne prikazuju mišljenje i stav redakcije, uredništva i vlasnika portala. Komentari se mogu razlikovati i isključivo daju poruku autora, odnosno korisnika koji su uključeni u raspravu i komentiranje. Portal lnc.hr ne može utjecati na mišljenja drugih i iz toga razloga ne snosi odgovornost za eventualno nastalom štetom prema drugom korisniku ili nekoj trećoj strani.

Portal lnc.hr zadržava pravo na blokiranje korisnika i brisanje komentara za koje procijeni da nisu u skladu s uvjetima korištenja.

IZMJENE I DOPUNE UVJETA KORIŠTENJA

Vizija portala je neprekidan rast i širenje usluga. Samim time u budućnosti su moguće određene promjene koje se u konačnici tiču i uvjeta korištenja. U svakom trenutku portal lnc.hr zadržava pravo izmjene i dopune uvjeta korištenja. U tom slučaju portal neće biti odgovoran za eventualno nastale posljedice. U slučaju da niste suglasni s novim promjenama i odredbama, molimo da prekinete s korištenjem svih usluga na portalu lnc.hr. Obavijesti o promjenama, te informacijama kada one stupaju na snagu bit će pravovremeno objavljene na ovom linku.